Aangekomen in Sydney
Hallo,
Hier al weer het eerste eigen getypte verhaaltje!
Zoals jullie weten, zijn we dinsdag vertrokken om naar Australie te gaan, het begon allemaal goed, via London naar Singapore, wat een warmte zeg in Singapore, echt te benauwd gewoon. rond de 30/35 graden! Wat ook leuk was, we kregen een Citytour op Donderdag, waar wede bus ook uitgingen, overal wouden de mensen met ons op de foto! Weleken net 2 beroemdheden!(en ook nog eens 2ling volgens sommigen!;o)Op het laatst moesten we gewoon wegrennen bij de mensen, want er waszich een soort van filevorming aan het vormen.
Gisteren avond zou ons vliegtuig om kwart over 8 vertrekken, er werd echter omgeroepen dat de gate en tijd veranderd was, omdat de mensen van de catering nog niet aanwezig waren, daarom zou ons vliegtuig om 5 over 9 vertrekken, na de douane in de gate, kwamen we er al gauw achter dat het nog meer vertraging werd, uiteindelijk zijn we rond kwart voor 10 het vliegtuig in gestapt.
En toen kwamen we vanmorgen,rond 10 uur aan bij ons hotel, met een flink slaapgebrek.We slapen hier met z'n 6en op 1 kamer, 2 dames, en 2 nerds, en dus ook nog eens 2 beroemdheden! Dankzij het slaapgebrek hebben we vandaag niet veel meer gedaan dan slapen dus. Jammer dat het slapen in het vliegtuig zo moeilijk gaat!
En nu stoppen we met typen, heb nog 60 min. gratis internet tot en met Maandag.
Groeten,
Arend-Jan en Richard
Veel plezier daar;)
Lekker informatief verhaal jongens ;-) Have fun!
hahaha lekker wijfen dan ??:P
Veel plezier! :)
Haboe chicksssss! En veel succes
Leuk verhaal, veel plezier daar!:)
Have fun!!!
Geniet ervan!:) Is het een beetje mooi weer daar?
tjouw,
suc6 daar.
kallum!
Hey guys...good luck in Sydney!
Greetz Heleen
Heeeee boys,
Veel plezieer daaar hè;)
Hey .. Succes met werkzoeken :P en Geniet ervan zou ik zeggen. Spreek jullie.. Tjauw!
veel plezier daar
He bevalt het een beetje? Al aan het werk of nog lekker aan het rond kijken? Geniet ervan